Dræbte Heidi Abildskovs bror beder til, at politiet fanger gerningsmanden så hurtigt som muligt
Dræbte Heidi Abildskovs bror beder til, at politiet fanger gerningsmanden så hurtigt som muligt Foto: Claus Bech / Privatfoto

Heidi Abildskov er væk for altid, og lige nu er hendes morder desværre også over alle bjerge. Politiet undersøger på fjerde dag den 41-årige kvindes hjem i Virum, og imens kan Heidis familie kun vente. Vente på bare en snert af retfærdighed.

- Selvfølgelig håber jeg, at politiet anholder gerningsmanden hurtigt, siger Jimmy Abildskov til BT, inden han lader forstå, at familien stadig har brug for ro.

Han er storebror til Heidi Abildskov, der var mor til en 16-årig datter, og som boede med sin samlever gennem mindst seks år i villaen nord for København. Han var på forretningsrejse i udlandet, da drabet skete, og datteren var på sin efterskole på Midtsjælland.

Politiet: Vi har en teori

- Vi har en teori om, hvad der er foregået. Men havde vi en idé om, hvilken retning vi skulle gå i, så havde vi allerede været ude at anholde, siger efterforskningsleder ved Nordsjællands Politi Henning Svendsen, der betegner den dræbte som 'en velfungerende og utroligt vellidt kvinde fra en god familie'.

Heidi

Knivdrab

Det er nu det lange, seje træk, der optager efterforskerne. Rutineafhøringerne af den nærmeste familie og omgangskreds fortsætter for at klarlægge, om nogen forfulgte Heidi Abildskov eller ville skade hende.

- Vi arbejder ud fra den formodning, at man stikker af, hvis man har begået en alvorlig forbrydelse. Men vi har selvfølgelig fokus på nær- og fjernområdet, forsikrer efterforskningslederen.

Han fortæller, at politiet især koncentrerer sig om data fra taxaer og den kollektive trafik i området omkring Frederiksdalsvej i Virum, overvågningsoptagelser fra tankstationer og andre steder, hvor gerningsmanden kan have været efter drabet.

LÆS MERE I MANDAGEN UDGAVE AF BT ELLER KØB E-AVISEN HER

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.