Kan man få sukkerchok af vulgære mængder marengskjoler? Spørger man Lisa Lents, Mascha Vang, Tina Lund og mange af de andre celebre damer, der gæstede designeren Lasse Spangenbergs modeshow, syntes svaret at være nej.

For da designeren i går holdt modeshow sammen med JewelsCPH på Hotel D’Angleterre i København, var salen spækket med stjerner.

Alle fans af manden, der hylder princippet 'more is more', om det så gælder strudsefjer, pailletter eller tylskørter, der er så brede, at de ikke kan klemmes ind i et parcelhus.

Tina


- Jeg synes, at han er den rigtige til at ramme lige min smag. Så jeg ville gerne have lavet kjolen hos en, jeg følte mig tryg hos, sagde Tina Lund, der som bekendt skal giftes med den tidligere landsholdsspiller Allan Nielsen i sensommeren.

Og for springrytteren 'ender det ikke med en Lilly-model', men med én af Spangenbergs overdådigheder.Thi for en selvudnævnt romantiker som Tina Lund er en brudekjole ikke noget, man bare hiver ned fra bøjlen. Hun og Lasse Spangenberg har holdt mange, lange møder om tilblivelsen af den perfekte bryllupskreation.

- Det har været en lang proces, uden at vi er kommet særlig langt, men vi har været vidt omkring, siger Lasse Spangenberg.- Ja, jeg har haft mange ideer og har vist ham mange billeder, supplerer den vordende brud, der dog ikke af den grund kan kaldes emsig i Bridezilla klassen.

Men nogle af Tina Lunds mange ideer har Spangenberg dog været nødt til at luge ud i.- Det har ikke været outrerede ideer, det har mere været nogle ting, der skulle pilles fra. For når vi havde besluttet os for noget, så var der pludselig en anden stilart, som Tina også ville have med i kjolen. Og det blev for mange ting på én kjole.

Lasse Spangenberg oplyser, at prisen på hans brudekjoler begynder ved 10.000 kroner.

- Men for 10.000 kroner er det ikke en kjole med strudsefjer og sådan noget, siger han.

Og det er jo godt at vide, hvis man er til 'more is more'.