Peter Birch
Peter Birch Foto: Jonas Vandall Ørtvig

Paradise-deltageren Peter Birch forstår ikke, hvorfor hans ekskæreste Amalie anklager ham for vold.

Tirsdag fik Amalie Szigethy, kendt fra TV3's Paradise Hotel, sin dom for at lyve i retten. Hun påstod først at Peter Birch havde udøvet vold overfor hende, trak det senere tilbage, men fastholdt altså anklagerne i retten tirsdag.

Hun forklarede i Københavns Byret, at Peter havde tvunget hende til at lyve, ellers ville han 'gøre noget ved hende'.

Men da bt.dk fanger Peter, der er i Østrig på skiferie, bliver alle anklager afvist.

Amalie

- Hun skal jo have hjælp. Det er for sygt, de ting hun siger. Jeg forstår det overhovedet ikke. Hun er et ondt menneske, siger en Peter, der er rystet over ordene fra den ekskæreste, som han har delt de seneste tre år med. On and off som kærester.

Peter forklarer, at han har gjort alt for Amalie, og at de indtil det stoppede for ca. to måneder siden havde et dejligt forhold. Derfor er det hårdt at høre hende sige sådan nogle ting.

- Hun må jo være syg, siger en forundret Peter.

- Jeg har ikke gjort de ting. Det ved jeg jo. Jeg tror bare hun har gjort alt for at redde sin egen røv, siger han til bt.dk.

Amalie

Netop det tror Peter ikke på kommer fra Amalie selv. Det ligner ifølge 'Ulven Peter' ikke at Amalie at opføre sig sådan. Han har en mistanke om at hans ekskæreste kan være indebrændt, fordi han er begyndt at se en ny pige, hvis identitet han gerne vil holde for sig selv.

- Det ligner ikke Amalie. Men der er jo selvfølgelig en grund til at hun vil være skuespiller. Hun er rigtig god til at lyve.

Da Amalie tilbage i april 2011 anklagede Peter for at have slået hende, endte det med at paradiso-fyren fik 40 dage med en fodlænke på. Også selvom Amalie, som han på det tidspunkt stadig var sammen med, havde trukket sin forklaring tilbage og sagt at det hele var løgn. Derfor håber Peter ikke, at der kommer en ny sag. Han mener selv at han har fået sin straf.

- Men det gør der jo nok. Det kan bare ikke være rigtigt at jeg skal igennem det igen, siger han og fortæller, at han ikke har snakket med Amalie længe.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.