Når smukke kvindelige Oscarstjerner som Cate Blanchett og Kate Winslet en gang i nat forlader den årlige filmfest, er de måske ikke nødvendigvis blevet en statuette rigere, men til gengæld indehavere af et gavekort til det hotteste af det hotte indenfor skønhedsbehandlinger.

Nemlig et gavekort til nye bryster. Vampyrbryster. Til en værdi af 1.900 $, knap 13.000 danske kroner.

'Vampire Breast Lift' - som behandlingen hedder - er det nyeste nye indenfor brystløft, og er allerede mange stjerners foretrukne behandling, fordi den foregår helt uden kirurgisk indgreb.

Brystforstørrelsen foregår simpelthen ved, at blod fra armene skydes ind i brysterne, og dermed pumper dem op. På helt naturlig vis.

Ifølge thephilly.com blev metoden første gang kendt, da Kim Kardashian for 3 år siden postede et billede af sig selv på de sociale medier. Et billede, hvor hun havde fået sprøjtet blod ind i sit ansigt.

Artiklen fortsætter under billedet.

Metoden blev første gang kendt, da Kim Kardashian for 3 år siden fik fikset ansigtet med vampyr-behandling.
Metoden blev første gang kendt, da Kim Kardashian for 3 år siden fik fikset ansigtet med vampyr-behandling. Foto: Foto: Privat/Instagram
Vis mere

Og for et år siden var metoden raffineret så meget, at det var muligt at tilbyde kvinder nye bryster. Uden at løfte kniven.

Artiklen fortsætter under billederne.

Før der er gået vampyrbryster i den.....
Før der er gået vampyrbryster i den..... Foto: Foto: Vampire Breast Lift®
Vis mere

Og sådan ser de ud efter behandling.
Og sådan ser de ud efter behandling. Foto: Foto: Vampire Breast Lift®
Vis mere

Ifølge Charles Runels, manden bag metoden, er 'Vampire Breast Lift' ikke at sammenligne med brystimplantater. Der er altså ikke tale om, at brysterne vokser betragteligt.

Men til gengæld sikrer metoden, at brysterne henover to måneder løftes og ændrer form, og dermed giver en langt flottere kavalergang.

Og den kavalergang får man altså forærende ved nattens Oscarshow.

Artiklen fortsætter under billederne.

Smukke Cate Blanchett er en af de Oscar-nominerede, som er sikret en goodbie-bag til en værdi af 1,3 mio. kr.
Smukke Cate Blanchett er en af de Oscar-nominerede, som er sikret en goodbie-bag til en værdi af 1,3 mio. kr. Foto: Foto: AFP
Vis mere

Det samme får Kate Winslet.
Det samme får Kate Winslet. Foto: Foto: AFP
Vis mere

I den berømte 'goodiebag', som alle nominerede får udleveret, er der samlet gaver for 1,3 mio. kroner. Mændene får selvfølgelig samme pose, og har dermed mulighed for at donere gavekortet til konen, kæresten eller elskerinden.

Leonardo DiCaprio må nøjes med at give gavekortet til et brystløft videre til kæresten.
Leonardo DiCaprio må nøjes med at give gavekortet til et brystløft videre til kæresten. Foto: Foto: Reuters
Vis mere