Han plejede at spise middag på Mash flere gange om ugen. Cruisede i storbyens gader i lækre øser, svøbte sig i luksus og flashede den gerne. Nu stod han i et fitnesscenter i en halvmørk kælder omgivet af tatoverede og halvkriminelle rockertyper og bød sig til.

»Det var røvsygt og fucking nederen, når jeg tænker tilbage på det,« indrømmer Gustav Salinas om dét, der blev indledningen på hans nye liv.

Dér, hvor tomheden havde fået tag i ham, og han endegyldigt havde lagt sit liv som realitystjerne bag sig og skulle finde nyt fodfæste. Noget, der gav mening.

»Men jeg havde ikke tid til at sige 'nårh, hvor er det synd for dig, Gustav'. Jeg skulle have en forretning op at køre, så jeg kunne leve af det,« fortæller 30-årige Gustav Salinas, som i 2015 tog en uddannelse som personlig træner. Men altså løb panden mod en mur.

At finde fodfæstet efter at have vinket farvel til livet som realitystjerne var ikke nemt, indrømmer Gustav Salinas.
At finde fodfæstet efter at have vinket farvel til livet som realitystjerne var ikke nemt, indrømmer Gustav Salinas. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

»Jeg søgte job i en masse forskellige træningscentre. De sagde nej til mig alle sammen, selv om jeg havde 200.000 følgere og var et kendt navn. Centret i Valby var det eneste, der ville have mig. Og så måtte jeg jo tage, hvad der var. Starte der,« siger han om kampen for at blive taget alvorligt.

»Selv om jeg kun kostede 200 kroner i timen, var der ingen, der ville have mig som personlig træner. Fuck, hvad gør jeg så? Så må jeg arbejde gratis for at kunne vise mine resultater,« husker han, at han tænkte.

Gustav Salinas fik brudt den onde cirkel. Blev på få år en eftertragtet personlig træner, som folk gladeligt betalte 30.000 kroner for et forløb hos.

Siden har han suppleret med en uddannelse som kostvejleder og coach og har i dag firmaet FitnessNu, hvor han laver individuelle onlineforløb samt kost- og træningsprogrammer.

Som realitystjerne elskede Gustav Salinas at flashe med sit luksusliv og cruise gennem storbyen i lækre øser.
Som realitystjerne elskede Gustav Salinas at flashe med sit luksusliv og cruise gennem storbyen i lækre øser. Foto: Nikolai Linares
Vis mere

Men det har ikke været nemt at nå dertil, erkender han.

»Ikke for at fokusere på økonomi, men at gå fra at tjene 100.000 kroner om måneden, suppleret med barjob til 20.000 for en aften, hvor det hele bare kører, og du kører i BMW til, og du så efter et par måneder sidder i en fucking halvmørk kælder i et fitnesscenter i Valby med tatoverede og halvkriminelle fyre, og der ikke er én eneste person, der gider have dig?«

»Det var hårdt. Men hvis jeg laller rundt i flere år i små hotpants og spiller dum, kan jeg jo ikke regne med, at folk fra den ene dag til den anden tager mig dybt seriøst,« siger Gustav Salinas ærligt.

Fra han var helt lille, har han set lyst på livet. Troen på, at det nok skulle gå, har hjulpet ham igennem megen modgang i livet. Også i kampen for at blive taget alvorligt.

30-årige Gustav Salinas føler, at han endelig har fundet den rette hylde i tilværelsen.
30-årige Gustav Salinas føler, at han endelig har fundet den rette hylde i tilværelsen. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

»Når du har oplevet mange negative ting i dit liv, kan du enten bruge dem som offer eller som en styrke. Jeg tror, at jeg har brugt dem som styrke.«

»I dag føler jeg, at jeg virkelig er kommet på rette hylde. Hvis jeg vandt 200 millioner i Lotto i morgen, ville jeg ikke stoppe med at lave det, jeg gør.«

»Jeg elsker mig liv og synes, at det er det fedeste, jeg nogensinde har gjort. Men samtidig fortryder jeg ikke min fortid. Den har gjort mig til dén, jeg er i dag.«