Katie May sammen med datteren Mia.
Katie May sammen med datteren Mia. Foto: Privatfoto

Amerikanske Katie May er kendt for at have poseret for mandebladet 'Playboy' og 'Sports Illustrated' samt for at være en stjerne på de sociale medier. Torsdag gik hun bort efter en hjerneblødning i en alder af 34 år.

Mandag blev den unge model og mor ramt af en hjerneblødning. Katie May blev indlagt på et hospital i Los Angeles, hvor hun bravt kæmpede for sit liv. Men tabte hun kampen. Det skriver TMZ  om Katie May, der er uhyre populær på Instagram, hvor hun har tæt på svimlende to millioner følgere.

De døde for tidligt 1

Efterfølgende er der blevet oprettet en indsamling på gofundme. Pengene skal gå til Katie Mays syv år gamle datter Mia, som betød alt for hende. Hun lagde flere billeder af dem sammen op på de sociale medier.

Nu har familien oprettet en indsamling, hvor alle pengene skal gå til syv år gamle Mia.

»De, som var heldige at kende Katie May, var i sandhed velsignet af hendes utrolige hjerte og sjæl. Hun var en inspiration og ledestjerne for så mange folk i denne verden. Vi beder dig om at donere penge til at støtte hendes datter. Vi vil gerne rejse så mange penge som muligt til hendes datters for at sikre, der altid vil blive taget hånd om hende,« skriver familien, der har opretttet indsamlingen, som i skrivende stund har indsamlet omkring 10.000 amerikanske dollar.

Inden den kun 34-årige model blev indlagt mandag, lagde hun nedenstående foto op på sin Instagram-profil. Det blev hendes sidste.

Se her en række af de billeder der gjorde Katie May yderst populær på Instagram.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.