I midten af juni blev den 62-årige svenske filmstjerne Dolph Lundgren forlovet med sin kæreste, Emma Krokdal på 24 år. Og det har nu fået Dolph Lundgrens ekskæreste Jenny Sandersson til at rase.

Det gør hun i et opslag på Instagram, som siden er blevet slettet igen. Men ifølge det svenske medie Expressen skulle hun blandt andet have skrevet følgende i opslaget:

'Jeg er ked af dette indlæg, men når du behandler mig med nul respekt, er jeg nødt til at skrive det. Jeg fortjener ikke det her, og det ved du også godt.'

Jenny Sandersson har også kommenteret forholdet. Det har hun gjort til Expressen, og her lægger hun ikke skjul på, at det er trist, at hun ikke længere er på talefod med Dolph Lundgren.

Dolph Lundgren og Jenny Sandersson da de var et par.
Dolph Lundgren og Jenny Sandersson da de var et par. Foto: ROBYN BECK
Vis mere

»Jeg er ikke bitter, men det, jeg er ked af, er, at jeg har mistet en nær ven. Jeg var nødt til at komme ud af forholdet for at komme videre i mit liv. Han ville blive, hvor han var, og så faldt det fra hinanden,« fortæller Jenny Sandersson, som efter bruddet flyttede tilbage til Sverige.

Dolph Lundgren og Emma Krokdal mødte i hinanden i januar i et træningscenter i Los Angeles og blev forlovet i juni.

Og det skabte stor omtale i medierne på grund af den store aldersforskel. Men det var ikke noget, som påvirkede parret:

»Det er lidt mærkeligt for os faktisk. Vi mødtes og kom godt overens. Det er i teorien mærkeligt (at han er ældre, red.), men vi tænker ikke så meget over det, når vi er sammen. Vi kan begge lide at træne og har en sund livsstil, og Dolph er vældig ung af sin alder,« udtalte Emma Krokdal dengang til VG.