Tv-værten på Vild med Dans, Claus Elming, er nemlig blevet kæreste med den cubanske skønhed, Sissi.
Tv-værten på Vild med Dans, Claus Elming, er nemlig blevet kæreste med den cubanske skønhed, Sissi. Foto: Kim Haugaard

I det københavnske natteliv er han kendt for at at score damer på stribe. Men aldrig at blive kæreste med nogen af dem. Den tid er nu en saga blot.

Tv-værten på Vild med Dans, Claus Elming, er nemlig blevet kæreste med den cubanske skønhed, Sissi. Det skriver BilledBladet i denne uges udgave, som udkommer torsdag.

TIL BT - Vild med Dans


Den evige ungkarl alias 43-årige Claus Elming har nu kun en kvinde i hovedet, nemlig den 25-årige Sissi Fernandez, der oprindelig kommer fra Cuba, men bor i Miami.

Til BilledBladet fortæller Claus Elming, at parret mødte hinanden i december, da han var på en NFL-tur med TV2 Sport. Og som med alle nyforelskede, der skal fortælle, hvordan de mødte deres hjertes udkårne, er alle detaljer vigtige at få med.

- Lørdag aften ville jeg vise mine kolleger, Delano Hotel. Da vi gik ind i cocktailbaren, mødte jeg Sissi. Da vi kiggede på hinanden, tænkte jeg: Wauu, hun er bare helt speciel. Det var kærlighed ved første blik. Vi talte helt vildt godt sammen, men efter en halv times tid skulle Sissi desværre videre til en anden fest med sin veninde, og jeg tog med kollegerne på Club 50 – en natklub, der ligger på 50. Etage med udsigt over hele Miami.

- Vi havde forinden udvekslet telefonnumre, og tre timer senere stod Sissi foran mig på natklubben. Resten af aftenen sad vi ved poolområdet og bare talte, fortæller en meget forelsket Claus Elming til BilledBladet.

Eftersom Sissi Fernandez bor i Miami, hvor hun læser til indretningsarkitekt har det meste af parrets forelskede kontakt foregået over internettet og Skype.

Ifølge Claus Elming bruger parret meget tid på at tale sammen. Hver dag.

- Vi kan tale sammen i en halv time og lægge på for derefter at ringe til hinanden en time efter og snakke 30 minutter igen, fortæller han.

Interviewet til BilledBladet foregår dog i Danmark nærmere bestemt i parken til Frederiksborg Slot i Hillerød. Det skyldes, at den forelskede tv-vært har besøg af kæresten og gerne vil vise hende sit favoritslot.

Men parret har foreløbig ingen helt faste planer for, hvor de skal bo i fremtiden. Sissi Fernandez har nemlig stadig to års studier tilbage. Men noget tyder på, at Claus Elming sagtens kan finde på at hive teltpløkkerne op.

- Jeg har haft en drøm om at bosætte mig i USA engang, og den er nu bragt til live igen, gerne i San Diego, siger Claus Elming.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.