Foto: Asger Ladefoged / Bjarke Bo Olsen

Hele Danmarks power-par nummer ét bliver snart mand og kone.

- Hva’ så København! Er der nogen, her der kan holde på en hemmelighed?, spurgte L.O.C. fra scenekanten i en fyldt Falkoner-sal på Frederiksberg.

- Der er sikkert en eller to: Jeg skal giftes om en måned. I er til min fucking polterabend i aften, sagde den charmerende gadedreng under koncerten, mens den smukke danseprinsesse brugte de sociale medier.

’Verdens lykkeligste !!!!!! om præcis en måned skal jeg giftes med manden i mit liv....,’ skrev hun på Instagram under billedet af parrets smukke bryllupsinvitationer, der både er forseglede med lak og bærer Christiane og Liams initialer - et monogram som begge fik tatoveret på ringfingeren i 2009, sidste gang der var bryllup i vente.

For travlt til kærlighed

Dengang var bryllupsdatoen fundet, og ringen til 30.000 kroner sad på ’Vild med dans’-værtens finger. Men lidt under et år efter at Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connor første gang erklærede hinanden deres kærlighed, krakelerede den.

- Liam og jeg har det sidste stykke tid været så bundet af arbejde, at vi ikke har haft tid til at pleje vores forhold. Så i en fælles beslutning har vi valgt at gå hver til sit, lød det dengang fra Christiane Schaumburg-Müller, der samtidig fortalte, at hun ikke kunne undvære den rå rapper i sit liv, men at de i bund og grund var bedre venner end kærester.

L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller havde kendt hinanden siden 1998, da de ti år senere blev kærester. Da havde ’Vild med dans’-værten netop brudt med sin tidligere kæreste tre måneder forinden.

Forlovelsen holdt


Trods den korte afbrydelse af forholdet sidste år fastslår Christiane Schaumburg-Müller, at forlovelsen aldrig har været brudt.

- Jeg kan ikke sige noget om, hvornår vi skal giftes. Men vi er forlovede. Vi var ikke væk fra hinanden særlig længe. Faktisk kan det tælles på to hænder, fortalte hun tidligere på året til bt.dk.

I sine tekster har Liam O’Connor, bedre kendt under sit rap-alias L.O.C., ellers ikke vist sig som den perfekte ægtemand. I nummeret ’Ærlig’ fra den seneste plade fortæller han således om det vilde turnéliv og mødet med de mange ’kvinder der er besat af lem’, og hvordan han med dårlig samvittighed må bilde hende derhjemme ind, at ’der skete ingenting’.

Derudover har han to gange fået en voldsdom for knytnæveslag samt en bøde for et tredje slag. Den seneste dom kom tidligere på måneden, men også i 2003 havde han næven for langt fremme og slog en tand ud på en fremmed mand, der havde blandet sig i en diskussion. Det skete i en periode med alt for meget alkohol, har den nu tørlagte alkoholiker senere fortalt.

Men selvom han har skiftet hængerøvsbukserne ud med sit skarpe signatur-jakkesæt og lagt alkohol på hylden, har Liam O’Connor ikke helt kunnet lægge afstand til sin gamle livsstil - selvom han forsøger:

- Jeg har levet sammen med mange, meget godhjertede piger, for hvem jeg er blevet for meget. Jeg kan ikke bebrejde dem. Men jeg er er blevet bedre til det, synes jeg, har han tidligere udtalt til BT.

Et umage par

Umiddelbart virker de to som et umage par.

Han er den alvorlige rapper. Lastbilchaufførens søn. Den sammenbidte misantrop med en selvdestruktiv rock’n’roll-fortid og sporadiske selvmordstanker.

Hun er den boblende og livsglade danserinde, der deler billeder af søde desserter og feminin indretning på de sociale medier. Født på Frederiksberg og datter af en højesteretsadvokat. Med et smil og en smittende latter, der har fået familien Danmark til at føle sig godt tilpas i ’Vild med dans’ fredag efter fredag.

Men nu skulle det alligevel være sikkert og vist - det celebre par får endelig hinanden den 22. december 2012.

Det kommende ægtepar har ikke selv haft lyst til at kommentere den glædelige nyhed.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.