Washington Capitals vinder for syvende gang i træk og trækker fra i toppen af sin division.

De forsvarende Stanley Cup-mestre fra Washington Capitals fortsætter stimen af sejre i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Natten til mandag dansk tid måtte Winnipeg Jets med Nikolaj Ehlers lægge ryg til et nederlag på 1-3.

Første periode endte 1-1, men i anden periode bragte Carl Hagelin Capitals foran 2-1, og Lars Eller slog sejren fast, da danskeren med 22 sekunders spilletid tilbage scorede til 3-1 i et tomt mål.

Nikolaj Ehlers fik godt 16 minutter på isen, mens Lars Eller havde gang i skøjterne i cirka 15 minutter.

Det er den syvende sejr i træk til Capitals, som nu fører sin division med fire point ned til New York Islanders på andenpladsen.

Winnipeg Jets ligger trods nederlaget også til en plads i slutspillet, idet holdet fortsat er nummer et i sin division.