Aalborgs Nicolai Meyer og co. tog en stor skalp med en sejr over Rungsted i søndagens kamp.
Aalborgs Nicolai Meyer og co. tog en stor skalp med en sejr over Rungsted i søndagens kamp. Foto: Jan Korsgaard

Aalborg Pirates og Gentofte Stars ligger i åben krig om den ottende og sidste slutspilsplads i Metal Ligaen, og søndag vandt førstnævnte et vigtigt slag på hjemmebane.

Om knap en uge er grundspillet i Metal Ligaen færdigspillet, og så kan det længe ventede slutspil begynde.

Aalborg og Gentofte kæmper om den sidste plads i det gyldne selskab, der skal spille bedst af syv kampe i kvartfinalen. Søndag vandt Aalborg en vigtig kamp på hjemmebane, da Rungsted Seier Capital blev sendt hjem med et nederlag på 6-3.

stars

Og da Esbjerg Energy samtidig rejste hjem fra Gentofte med en sejr på 2-1, har Aalborg dermed et forspring på fire point ned til Gentofte på niendepladsen. Aalborg mangler kun to kampe, mens forstadskøbenhavnerne har tre kampe tilbage.

Krigen om den sidste slutspilsplads kan meget vel afgøres allerede på tirsdag, når de to hold mødes i et vaskeægte bundbrag i Gentofte.

Rødovre

Søndagen bød også på en Sønderjyske-sejr på 3-1 i Frederikshavn og er nu kun ét point efter frederikshavnerne. Begge hold har tre kampe tilbage.

Odense Bulldogs vandt ude 4-2 over Rødovre Mighty Bulls, mens Herning Blue Fox hjemme tævede bundproppen fra Herlev Eagles med 6-0.

Bergman

De fire bedst placerede hold i Metal Ligaens grundspil får hjemmebanefordel i slutspillet, og top 3 er allerede fundet. Det bliver enten Herning eller Odense, som slutter i top 4 og dermed kan starte foran eget publikum i de spændende kvartfinaler. Begge hold mangler tre kampe, og Odense har tre point op til Herning på fjerdepladsen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.