B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 6. december 2007.

Du tror, dine ideer er af stor værdi, men hvis andre siger det modsatte, så bliv ikke stædig. Vær i stedet åben for nye indfald.
Der er risiko for, at du vil komme i en situation, hvor du bør lade hjertet styre fornuften, ellers kommer du til at stå alene.
Du har en tendens til at annektere andres holdninger. Det er også okay, så længe de tænker i positive baner og ikke de negative.
En kollega har bedre styr på at tackle en sag end du, men du afviser hjælp, fordi du ikke bryder dig om vedkommende. Det er dumt.
Der er advarsler om, at du bør økonomisere med dine penge på fornuftig vis. Hvis ikke, kan du risikerer at løbe ind i problemer.
Vær forsigtig med at lytte til andre, for alle er måske ikke så indsigtsfulde som du. Giv ikke efter for andres meninger.
Verden er rå, så gør det ikke værre for dig selv. Det kan nemt ske, hvis du lader manglende selvtillid overstråle håb og fornuft.
Der er risiko for at en, der skylder dig penge, atter vil forsøge at tappe dine ressourcer. Afvis vedkommende venligt men bestemt.
Synes du, at kollegerne har mere tiltro til dine evner end du selv, så træd et skridt tilbage og ansku dig selv fra deres vinkel.
Det kan være harmløst med en hvid løgn for at understrege en særlig pointe, men uvederhæftighed kan virke krænkende på andre.
Ønsker du at investere, så gør selv dit forarbejde og stol ikke på andre. Der kan være nogen, der bevidst ønsker at vildlede dig.selv kan
Det siges, fællesskab giver styrke, hvilket oftest er sandt. Men i visse tilfælde ikke til din fordel, så vær hellere uafhængig.