I september væltede anklager om chikane af både moralsk og seksuel karakter den daværende cheftræner for brasilianske Santos' kvindehold, Kleiton Lima.

I starten af april vendte brasilianeren så tilbage til jobbet i spidsen for Santos – men det for en sensationelt kort periode.

Hans retur til trænergerningen i den brasilianske storklub har nemlig vakt stor opsigt og utilfredshed blandt spillerne i den brasilianske kvindeliga, og weekendens runde var præget af flere protester mod den sexanklagede cheftræner

Det blev for meget for klubben, der mandag meldte ud, at Lima nu igen har valgt at opsige sin stilling.

»For at bevare sin familie, sin integritet og selve Santos-klubben har Kleiton Lima indsendt sin opsigelse,« skriver klubben ifølge L'Equipe i en pressemeddelelse.

Tilbage i september sidste år modtog klubben 19 anonyme breve fra spillere, der anklagede Lima for moralske og seksuelle krænkelser, der i sin tid lå til grund for hans opsigelse.

Grundet manglende beviser blev Lima aldrig skyldiggjort i sagen, og i starten af april blev han altså genansat i stillingen.

Det førte til, at en lang række spillere ved hjælp af en hånd for enten munden eller ørerne før startfløjtet i weekendens kampe i den brasilianske liga eller ved at bære nummer 19 på sine trøjer protesterede mod genansættelsen. Du kan se en video af protesterne nederst i artiklen.

»Siden ansættelsen har Lima været mål for kritik – og endda dødstrusler – i de seneste dage på grund af anklager fra sidste år,« skriver klubben yderligere på sin hjemmeside og skal altså nu igen på jagt efter en ny frontfigur på trænerbænken.