Cristiano Ronaldos familie er røget ind i lidt af et stormvejr, efter en video fra Instagram har nået det portugisiske politis skrivebord.

For videoen, der er optaget af Juventus-angriberens søster Elma Aveiro, viser Ronaldos søn, der bærer det næsten identiske navn Cristiano Ronaldo Jr., sejle alene rundt på en vandscooter under en ferie med familien.

Videoen, der siden er fjernet fra Instagram, er problematisk, da den formodes at være optaget i Paul do Mar beliggende i den sydvestlige del af den portugisiske ø Madeira, hvor reglerne for, hvem der må anvende vandscootere, måske er blevet overtrådt, skriver Mirror.

Ifølge mediet har chefen for havnepolitiet bekræftet over for portugisiske medier, at politiet har indledt en sag som følge af videoen.

Cristiano Ronaldo Jr. i selskab med Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez ved Dubai Soccer Awards i 2019.
Cristiano Ronaldo Jr. i selskab med Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez ved Dubai Soccer Awards i 2019. Foto: Fabio FERRARI
Vis mere

For at sejle på vandscooter i området skal man nemlig have en særlig tilladelse, som kun gives til voksne.

Og da Cristiano Ronaldo Jr. blot er 10 år, er en undersøgelse blevet igangsat fra politiets side.

Ifølge mediet kan videoen medføre en bøde på mellem cirka 2.200 og 22.250 danske kroner til individuelle personer.

Er der til gengæld tale om grupper eller private firmaer, kan bøden lyde på op til knap 90.000 kroner.

Cristiano Ronaldo og kæresten Georgina (tv.). Med på billedet er også Ronaldos søster Elma Aveiro og sønnen Cristiano Ronaldo Jr.
Cristiano Ronaldo og kæresten Georgina (tv.). Med på billedet er også Ronaldos søster Elma Aveiro og sønnen Cristiano Ronaldo Jr. Foto: Fabrice COFFRINI
Vis mere

Selvom videoen til at starte med blev delt på Instagram, er den siden blevet taget ned igen. Klippet kan dog stadig ses på blandt andet YouTube omkring et minut og 18 sekunder inde i videoen.

Ifølge mediet vil bøden blive sendt videre til den person, der er ansvarlig for Cristiano Ronaldo Jr., hvis det konkluderes, at der er sket en overtrædelse af reglerne for brug af vandscootere i området.