Eventyret er slut for nu for Wrexham og Hollywood-stjernerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney.

Reynolds og McElhenney er ejerne af den walisiske klub, der til dagligt spiller i den femtebedste række i det engelske fodboldsystem og de har stået bag nogle sensationelle resultater i denne sæsons FA-Cup.

I sidste runde sendte Wrexham Coventry fra The Championship, den næstbedste række, ud. De var i denne runde tæt på at gøre det af med Sheffield United, som er på en andenplads i The Championship, men et hæsblæsende opgør endte med 3-3, hvorefter en omkamp skulle spilles i Sheffield.

Det var her, at bølgerne begyndte at gå højt, da Sheffield United-anfører Billy Sharp langede ud efter Wrexhams opførsel efter, at Sheffield United havde vundet med 3-1 og sendt waliserne ud af FA-Cuppen.

Rob McElhenney og Ryan Reynolds har udrettet mirakler i Wrexham på meget kort tid.
Rob McElhenney og Ryan Reynolds har udrettet mirakler i Wrexham på meget kort tid. Foto: ED SYKES
Vis mere

Før kampen havde Wrexhams topscorer Paul Mullin ellers sagt, at de ikke havde råd til at allerede at kigge frem mod kampen mod Tottenham, når de først skulle slå Sheffield United for at komme dertil.

Alligevel var det en ophidset Sharp, som efter kampen i sit interview med ITV langede ud efter Ryan Reynolds og Rob McElhenneys Wrexham:

»Det var en fantastisk pokalkamp over to kampe. De spillede fremragende. Jeg synes, de har været respektløse før kampen og troede, at den allerede var afgjort. De gør det godt i deres liga, vi gør det godt i vores, og jeg var ikke tilfreds med et par af deres spillere her til aften,« lød det fra Billy Sharp ifølge The Sun, men han var ikke færdig med at rase ud:

»Jeg var ikke tilfreds med den måde, de har været som klub. Før kampen, så de frem til Tottenham-kampen, når de ikke engang havde slået os. De viste en reel mangel på ydmyghed, men det er sådan, de gerne vil være,« mente Billie Sharp.

Sheffield United er dermed klar til ottendedelsfinalen mod Tottenham og Wrexhams pokaleventyr har fået en ende.

Den populære walisiske klub – der for nylig har indvundet sin store popularitet på grund af en dokumentarserie på Disney+, hvor man følger den daglige gang med de nye Hollywood-ejere – har nu kun ligaen at fokusere på.

Her er de placeret som nummer to og har to kampe i hånden i forhold til Notts County på førstepladsen. Waliserne har tre point op til det førende mandskab i den femtebedste engelske række.