Werder Bremen har fortsat holdets første sejr til gode i den tyske Bundesliga.

Lørdag måtte Thomas Delaney og holdkammeraterne i sjette spillerunde nøjes med 0-0 på hjemmebane mod Freiburg.

Holdet fra Bremen havde ellers mange gode muligheder for at tage alle tre point mod gæsterne, der på ligaens tredjesidsteplads blot havde et point mere end Werder.

Delaney havde værternes første af mange muligheder, da danskeren efter seks minutter headede et indlæg forbi mål.

Ti minutter efter pausen havde den danske midtbanespiller endnu en god chance på et hovedstød. Men igen havde Delaneys forsøg ikke nok kvalitet.

Trods et stort Bremen-overtag var gæsternes Philipp Lienhart 20 minutter før tid tæt på at give Freiburg-føringen, men østrigerens skud ramte stolpen.

Pointdelingen betyder, at Werder Bremen har tre point, mens Freiburg står noteret for et point mere i bunden af ligaen.

I Leipzig startede Yussuf Poulsen på bænken i en 2-1-sejr over Frankfurt. Danskeren fik de sidste 20 minutter på banen.

Viktor Fischer var også en sen indskifter, da Mainz slog Hertha Berlin med 1-0. Angriberen kom på banen i det 87. minut for hjemmeholdet, der har seks point på 13.-pladsen.

Bundesligaen toppes af Hoffenheim, der på hjemmebane slog Schalke med 2-0. Hoffenheim har 14 point med Borussia Dortmund og Bayern München et enkelt point bag sig.