På søndag sparkes EM-slutrunden for U21 i gang.

Måneders forberedelser er endelig vej vejs ende, og nu skal landstræner Niels Frederiksen og hans U21-trup vise sig fra deres bedste side, når der skal spilles EM i Italien og San Marino.

B.T. har gennem foråret fulgt den danske U21-landstræner, Niels Frederiksen, helt tæt op til udtagelsen af den danske EM-trup.

Den danske landstræner står foran sit sidste eventyr som U21-træner med muligvis den mest talentfulde trup af unge U21-spillere, og i en ny B.T. Backstage-serie har B.T. fulgt Niels Frederiksen i den afgørende periode op til EM-udtagelsen.

U21-træner Niels Frederiksen har i måneder forberedt sig til U21-slutrunden i juni. B.T. har fulgt ham helt tæt.
U21-træner Niels Frederiksen har i måneder forberedt sig til U21-slutrunden i juni. B.T. har fulgt ham helt tæt. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

ØVERST I ARTIKLEN KAN DU SE TRAILEREN FOR B.T. BACKSTAGE: NIELS FREDERIKSEN VED EN SKILLEVEJ

B.T. er med helt tæt på Niels Frederiksen i de vigtige beslutningsprocesser i udtagelsesfasen, på scoutingture, på træningsbanen og meget mere.

Også da tilbuddet om at blive ny Brøndby-træner landede på hans bord. I fire afsnit er B.T. med i kulissen i Niels Frederiksens forår helt op til U21-slutrunden, hvor Danmark spiller første kamp den 17. juni mod Tyskland.

Første afsnit i serien 'B.T. Backstage: Niels Frederiksen ved en skillevej' får premiere på bt.dk fredag den 14. juni kl. 11.30.