Lyt til artiklen

Det var en stor overraskelse, at Nicholas Kawamura og Karina Frimodt måtte forlade 'Vild med dans' som de allerførste.

Det mener bookmakerne hos Danske Spil, som siden fredag har været i vildrede.

»Jeg har efterhånden lavet 'Vild med dans' i mange år, og jeg kan ikke huske et felt, hvor det har været SÅ svært at forudsige taberne og samtidig SÅ svært at vurdere en favorit. Derfor ligger vores odds meget, meget tæt. Det er jo nærmest som at skulle slå med en terning at skulle udlægge sandsynlighederne til næste udstemning,« siger oddssætter hos Danske Spil Mathias Reimer Larsen.

Allerede inden sæsonen var skudt i gang, havde alle landets bookmakere musicalskuespilleren Andrea Lykke Oehlenschlager som favorit til at vinde programmet.

Bookmakerne havde fra start Heidi Frederikke Sigdal og Andrea Lykke Oehlenschlager som favoritter til at vinde 'Vild med dans'. Men nu er der vendt op og ned på det hele.
Bookmakerne havde fra start Heidi Frederikke Sigdal og Andrea Lykke Oehlenschlager som favoritter til at vinde 'Vild med dans'. Men nu er der vendt op og ned på det hele. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Men som bekendt endte hun med kun lige at overleve med skindet på næsen efter en omdans i sæsonens allerførste program – hvor seerne dog endte med at redde hende.

Som nummer to på bookmakernes favoritliste lå Heidi Frederikke Sigdal. Men hun fik næstlavest point fra dommerne i fredagens program.

»Så vi er virkelig slået tilbage til start her, og det vidner om, at det er ekstremt svært at sætte odds på 'Vild med dans',« siger Mathias Reimer Larsen, der dog godt tør at spå om, hvem der ryger denne fredag.

»Vi har måtte vende og dreje det og selvfølgelig også respektere seernes stemmer og de kvalificerede dommeres vurderinger. Og med alt det in mente, så mener vi, at Andrea Lykke er ’favorit’ til at blive den næste, der må forlade programmet.«