»Så blev det vores tur. Jeg har et barn med symptomer og en positiv test.«

Sådan indledes Christina Siguenzas opslag på Instagram, hvor hun beretter, at coronavirussen nu også har ramt familien, der er kendt fra tv-programmet 'Årgang 0'.

Det er et af hendes fem børn, der er ramt, men det meldes ikke, hvem af dem det er.

Christina Siguenza er selv sygeplejerske, og derfor er hun særligt udsat for at blive eksponeret for virussen. Men hendes test har foreløbigt vist sig at være negative. Hun skriver dog, at hun afventer flere test, og i mellemtiden er hele familien i karantæne.

2021 er kun få dage væk, og derfor ændrer den positive coronatest også på nytårsplanerne i familien:

»Nytårsfest vil vi dog forsøge at afholde alligevel, bare ikke som det var planlagt. Det bliver mine fire hjemmeboende og jeg. Afhængigt af symptomer, så må mit barn være med for enden af bordet eller på værelset,« skriver hun og nævner, at menuen står på sushi og kransekage.

I slutningen af opslaget åbner hun op for nogle af de tanker, som hun går rundt med, da coronapandemien har sat sit præg på børnene:

»Børnene er selvfølgelig nervøse, da sygdom og død er forbundet med deres viden om corona. Så jeg må jo forklare og guide dem på bedste vis, når nu corona er kommet helt tæt på. Den eneste måde er at se tingene i det rette lys, og det er at tænke positivt på de muligheder og potentialer, vi nu har i den her møgsituation.«