Lene Maria Christensen stråler i ny tv-serie.

Hun er uimodståelig, Lene Maria Christensen. Hun var det i 'Frygtelig lykkelig' og er det igen – på en mere normal måde - i den nye tv-serie 'Lulu & Leon'.

Hun stråler i den og viser os igen, hvordan hun bare kan det dér med at spille sød på den skæve måde – og omvendt. I den store rolle som Lulu har hun en jordbundethed og en umiddelbarhed, som er helt henrivende.

SE VIDEO: HER ER LULU OG LEON

Det helt særlige ved Lene Maria Christensen er den måde, hun kan spille på én og samme tid naiv og udspekuleret. Pippi Langstrømpe-sej bærer hun serien.

Håndjernene klapper

Det begynder nuttet hjemme i det velvoksne parcelhus, hvor der lægges op til bryllup. Men Lulu får lige sagt 'ja', så klapper håndjernene.

Det viser sig, at Lulu har haft god grund til at tvivle på sin Leon (Lars Brygmann). Han ryger i fængsel, og i sin kamp for at redde hverdagen tvinges Lulu ind i Leon kriminelle netværk. Seriens omdrejningspunkt er at vise os, at Lulu har evner, hun slet ikke anede noget om selv.

SE VIDEO: HER ER LULU OG LEON

Hun er op imod gangstere, politi og pantefoged, men tackler modgangen så uforfærdet som gode, gamle Yvonne i 'Olsen Banden'.Sjov uden at være grov. Underholdende uden at være flov – 'Lulu & Leon' tegner til at blive hygge-spænding for hele familien!

Manuskript: Jan Dahl og Lolita Bellstar. Instruktør: Jannik Johansen. Det første af 12 afsnit sendt på TV3 i aftes.