'Jeg bliver aldrig voksen,' indrømmer komikeren overfor BT.

Casper Christensen har det store drengerøvs-smil fremme i den kommende film 'Player', der har premiere til sommer.

Her spiller han sin første filmrolle siden Klovn sammen med multi-talentet Rasmus Bjerg i Tomas Willum Jensens nye komedie 'Player'. 

På traileren til filmen ses provokatøren fra Klovn-serien på sengekanten i en båd med en nøgen blondine, der ser meget ung ud ved første øjekast.  

Casper Christensen selv fortæller BT, at han ikke ved, hvor gammel skuespilleren er.

- Hun hedder Ditte Arnth, og jeg aner ikke, hvor gammel hun er. Men det var slet ikke så sjovt at lave den scene på sengen, som det ser ud til. Det er rent skuespil, for det var vildt varmt. 

- Jeg tror vi var oppe over 40 grader, og båden gyngede helt ekstremt, så jeg blev også søsyg, siger Casper Christensen, der i dag er på luksusferie i Golf-staten Dubai, hvor komikeren, direktøren, forfatteren og livsnyderen slapper af med sin 19 år yngre kæreste, Isabel Jarl Friis-Mikkelsen på 26.

Casper Christensen er lige vågnet, da BT ringer, men griner højlydt, da vi spørger om han aldrig bliver voksen, siden han bliver ved med at løbe ind i unge kvinder.

- Ikke hvis det at blive voksen betyder, at man skal fralægge sig livets goder. Så vil jeg sgu ikke være voksen.  

Christensen fortæller BT, at 'Player' handler om det umage venskab mellem den ambitiøse og kedelige advokat Michael Helge, og den letlevende gambler, Theo, spillet af Casper Christensen. 

- Han bliver franarret en formue, da han kommer til Nice. Dér møder han mig, der spiller en gambler. Og jeg hjælper ham så med at få hans penge igen. Det er det meget korte resumé. Og det er en skidesjov film, siger Casper Christensen.

BT kan afsløre, at den unge nøgne blondine i filmen, er meget ældre end hun spiller i filmen.

Ditte Arnth blev for nogle år siden kendt som 'den falske mor', da Wonderful Copenhagen lavede en kontroversiel Youtube-video, hvor hun spillede en dansk mor, der havde fået et barn med en udlænding som hun efterlyste via Youtube.
Videoen var en alternativ reklame for Danmark som frisindet turistmål.

Selvom Ditte Arnth ser meget ung ud i filmen er hun mindst 30 år. I følge Dansk Skuespillerhåndbog er hun nemlig født i 1982.

Filmen 'Player' har premiere over hele landet d. 20. juni 2013. 
Og udover de nævnte medvirker blandt andet Ellen Hillingsø, Lars Brygmann, Mille Lehfeldt, Lisbeth Wullf og Jens Jørn Spottag.
 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.