Den verdensberømte danske instruktør Lars Von Trier er netop gået i gang med optagelserne til hans næste film, 'The House That Jack Built'. En slags psykologisk thriller, der følger en seriemorder gennem 12 år.

Og den danske instruktør har hyret to af Hollywoods helt store stjerner til spillefilmen: Matt Dillon og Uma Thurman.

Mandag gik Trier igang med optagelserne i det sneklædte Dalsland, der ligger mere end 200 kilometer nord for Gøteborg i Sverige.

Det er første gang, Trier arbejder sammen med Matt Dillon, og anden gang han har Kill Bill-stjernen Uma Thurman med i en film. Første gang var i 2013, da den amerikanske skuespiller havde en større rolle i Triers kontroversielle marathon-film 'Nymfomaniac'.

Men optagelserne mandag var ikke første gang, Trier mødte Matt Dillon eller Thurman i forbindelse med 'The House That Jack Built'.

Ifølge BTs informationer har Von Trier mødt begge skuespillere til samtaler omkring filmen flere gange.

Her har Dillon og Thurman besøgt Lars Von Trier hjemme i hans hus i Ørholm, Nordsjælland, hvor de har gennemgået manuskriptet med henblik på at være så godt forberedt som muligt på de optagelser, der netop er gået i gang i Sverige.

Udover de to stjerner er også den amerikanske koimet Riley Keuogh på rollelisten sammen med danske Sofie Gråbøl, der i sig selv er blevet en international stjerne efter 'DRs dramaserie Forbrydelsen', der er vist over det meste af den vestlige verden.Inklusive England og USA.

Også Bruno Ganz, som Trier har arbejdet sammen med på flere film er med i 'The House That Jack Built samt den amerikanske skuespiller Sioban Fallon Hogan.

Filmens plot drejer sig om seriemorderen Jack (Matt Dillon), der planlægger og udfører sine mord som arrangerede kunstværker, alt imens politiet langsomt kredser sig ind på ham, hvilket kun får ham til at blive endnu mere dristig med sine forbrydelser. 

Og det ser således ud til at Lars Von Trier har tænkt sig at lade sine kvindelige stjerner lide en kunstfærdig død i 'The House That Jack Built', der efter planen skulle være færdig til premiere i 2018.