Fra i morgen er DR klar med et nyt og større vejrstudie, der bl.a. indeholder en kæmpe touch-skærm og flere nye muligheder for de populære vejrprogrammer.

Danskere er meget optaget af vejret, og det har DR luret. Derfor er kanalen fra mandag klar med en oprustning på vejrfronten i form af et helt nyt vejrstudie lige ud til Emil Holms Kanal i København. Her skal vejrmagasinet »Vores Vejr« og vejrudsigterne i TV-Avisen vises fra, og forbipasserende har mulighed for at kigge med ind til studiet. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Remedierne i det nye vejrstudie, glæder Christian Rohde, som er ledende producer hos DR Nyheder og har været projektleder på etableringen af det nye vejrstudie:

- Når vores nye vejrsystem bliver sammenholdt med en touch-skærm, ny 3D-grafik og en kæmpe vejrskærm på 2,5 gange 4 meter, får vi virkelig mulighed for at lave vores vejrudsigter på nye og imponerende måder, siger han.

Vejrstudiet er placeret mellem Koncerthuset og studierne langs kanalen, og når det bliver godt vejr, er der mulighed for at lave vejrudsigterne lige uden for studiet og ned til kanalen i Ørestad.

Ifølge journalistisk chef fra DR Nyheder, Mette Hybel, som også er ansvarlig for DR Vejret, bliver »Vores Vejr« hver dag set af mellem 500.000 og 600.000 mennesker, når det bliver vist kl. 18.55. Samtidig kan DRs daglige vejrudsendelser i år fejre 50 års jubilæum.

DRs vejrhold består fra 1. februar af Mikael Jarnvig, der har skiftet fra TV 2 til DR. Hans kolleger består af Jesper Theilgaard, Søren Jacobsen, Anja Fonseca, Line Friis Frederiksen, Mikkel Fønsskov og Cecilie Hother.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.