En medmedarbejder i børnehuset Eventyrlunden i Holbæk er blevet anmeldt for seksuelle krænkelser mod to børn. Midt- og Vestsjællands politi efterforsker nu sagen, siger efterforskningsleder Ove Pedersen.

- Vi modtog anmeldelsen i mandags af forældrene til de pågældende og tirsdag blev Holbæk kommune orienteret. Nu afhører vi de to børn, deres forældre og den mistænkte og undersøger sagen , siger Ove Pedersen.

For at forebygge yderligere bekymringer og rygtedannelse havde Holbæk Kommune og politiet torsdag aften indkaldt forældregruppen i Eventyrlunden til orienteringsmøde.

- De øvrige forældre blev orienteret om anmeldelsen og hvordan sagen behandles fremadrettet. Der var selvfølgelig mange, der blev chokeret og var kede af det, der var sket, men samtidig var der også nogle som var fattet og forstod situationens alvor. Denne form for mistanker om seksuelle krænkelser er altid meget ulykkelige for samtlige involverede: forældre, børn og medarbejdere, siger Christian Simonsen dagtilbudschef i Holbæk Kommune.

Institutionen indeholder både dagpleje og børnehave, men Christian Simonsen vil ikke sige, hvilken afdeling de to børn hører til.

Holbæk Kommune har efter mødet etableret en hotline til kommunens psykologer, som forældrene kan kontakte, hvis de har yderligere spørgsmål i forhold til bekymringer vedrørende deres egne børn.

- Børnehuset Eventyrlunden har et godt omdømme i Holbæk og anses for at være en særdeles velfungerende børneinstitution. Politiet efterforsker sagen, og jeg kan derfor ikke oplyse mere på nuværende tidspunkt. Vi må afvente resultatet af efterforskningen, siger Chris Simonsen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.