CRYSTAL PALACE - LIVERPOOL

Der må næsten være lagt op til en underholdende kamp på Selhurst Park. Crystal Palace har gjort det glimrende under Roy Hodgson, og kun to gange i de seneste 16 kampe hjemme på Selhurst Park har man ikke selv scoret. Selv mod de bedre hold kreerede man ganske pænt med chancer i sidste sæson, og også offensiven så skarp ud i premierekampen mod Fulham. Liverpool så skræmmende stærke ud mod West Ham, men denne gang er man på udebane mod bedre modstand. Selv om Liverpools defensiv er blevet bedre, er oddset hér interessant.

Begge hold scorer i kampen
England - Premier League, klokken 21.00
Oddset 1,75 er fundet hos Bet365


ÖSTER - FREJ
Det giver ingen mening, at Öster er så store favoritter i denne kamp. Godt nok er de i udmærket form, men de har det bedst med ikke at skulle skabe kampen, og de har da også blot vundet én af de foreløbig otte kampe på eget græs. Efter en forfærdelig start på sæsonen har Frej i den grad fundet sig til rette i Superettan. Blot to gange har man tabt i de seneste 11 kampe, og senest kronede man så denne periode med en sejr over Falkenberg. Frej har oveni hentet point i tre af de sidste fire udekampe, så meget fin betaling på, at Frej får point i kampen.

Frej får point i kampen
Sverige - Superettan, klokken 19.00
Oddset 2,18 er fundet hos Unibet


HORSENS - AAB
Horsens spiller næsten kun tætte kampe på hjemmebane, hvilket skyldes, at de nærmest hver eneste gang foran egne fans kommer med stor energi og formår at kompensere for, at modstanderne som oftest er bedre på bolden. Det er også til at se på resultaterne, hvor der i blot tre af de seneste 20 hjemmekampe har været en vinder med mere end ét mål, og hele 12 af de kampe er endt uden vinder. AaB spiller som oftest også tætte kampe, og begge holds kampe i sidste sæsons grundspil endte da også uden vinder. Godkendt odds på krydset.

Kampen ender uafgjort
Danmark - Superligaen, klokken 19.00
Oddset 3,30 er fundet hos JetBull