Viktor Axelsen var på et tidspunkt ved at kæmpe sig tilbage mod Kento Momota.

Men i semifinalen ved Singapore Open kollapsede danskeren fuldstændigt i andet sæt. Efter at have tabt det første, førte han 16-6 i andet sæt.

Men så gik det stødt ned ad bakke for Viktor Axelsen, der måtte gå fra banen som taber.

»Han var stiv i lænden, hans hoftebøjer var fuldstændig smadret, og så var han også helt stiv i det ene knæ. Han prøvede at komme i gang, men havde allerede inden kampen meldt, at han havde det svært,« siger assisterende landstræner Thomas Stavngaard til TV 2 Sport.

Viktor Axelsen har haft et hårdt program de sidste tre uger, der har budt på turneringer i både Indien, Malaysia og Singapore.

Og det har slidt på danskeren, der altså ikke døjede med en skade, selvom han under lørdagens kamp tog sig til ryggen.

Og Thomas Stavngaard fortæller, at Viktor Axelsen ikke selv troede på det. Heller ikke da han førte stort i andet sæt. For kroppen var hårdt ramt efter de sidste tre turneringer, også selvom Viktor Axelsen selv har undervejs følte, at den havde det fint.

»De her turneringer har ikke været nogen, hvor Viktor skulle toppe. Han har haft tre gode uger her, hvor han ikke har passet på sig selv. Han har trænet hver dag,« siger Thomas Stavngaard til TV 2 Sport.

For udover at have spillet turneringer, har Viktor Axelsen også forberedt sig inden Sudirman Cup, hold-VM og den kommende kvalifikation til OL i 2020.

Derfor er der bestemt ikke blevet sparet på træningen, og det kostede altså en smule i sidste enden for danskeren.

Viktor Axelsen fortæller også selv i et opslag på Instagram, at de seneste uger ikke har været helt lette.

'Det har været tre hårde uger. Jeg har i den grad brug for nogle fridage, og jeg vil nyde nogle fridage, hvor jeg kan lade op, inden arbejdet kalder igen,' skriver den danske badmintonstjerne.