De fleste mænd fra 50 års-alderen rammes af forstørret prostata. Se her, hvordan du lever med problemet.

Mange mænd mærker allerede de første tegn omkring de 40 år, og i 50 års-alderen har de fleste symptomer på forstørret prostata – hyppig vandladningstrang, besvær med at komme af med vandet og hyppige toilet-ture om natten. Et problem, som ikke kun generer manden selv, mens også hans nærmeste pårørende.

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Sådan undgår du besvær med prostata
  • Behandlinger
  • Forstørret prostata
  • De mest almindelige former for medicin mod prostatabesvær
  • Gode råd til sund prostata

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om sundhed, kost og motion og meget mere. Du kan blandt andet læse om: 

- Det er vigtigt at huske på, at forstørret prostata ikke kun er et problem for mænd, men i lige så høj grad for kvinder. For selv om flere hundred tusinde danske mænd har tisseproblemer, er det ofte hustruen, som vil have manden behandlet, og som ender med at trække ham til lægen. Hun bliver nemlig vækket måske flere gange hver nat, når han skal op, siger Jerk W. Langer, kendt tv-læge og foredragsholder, der gerne ser større opmærksomhed omkring den noget tabubelagte lidelse.

Ifølge tv-lægen kan forstørret prostata til dels forebygges – det er påvist i flere mindre studier – ved en sundere livsstil, bl.a. ved at motionere og undgå overvægt.

Få her gode råd til, hvordan du lever med forstørret prostata og, få gode råd til en sund prostata.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her