Store fejl i forsvaret kostede dyrt for Viborg FF i kampen mod Horsens i SAS Ligaen. Utilgiveligt, mener midtbanespiller Thomas Frandsen.

Den er helt gal i Viborg. Med en forsvarspræstation langt under eliteniveau spillede midtjyderne sig faretruende tæt på nedrykning med mandagens 1-3-nederlag på hjemmebane mod Horsens. Midtbanespilleren Thomas Frandsen var dybt skuffet over holdets manglende formåen.

- Det var utilgiveligt. Vi havde set bunker af video og vidste, at Horsens kun ville spille med lange, dybe bolde. Alligevel står vi og sover og forærer dem to tidlige mål, sukkede han.

Thomas Frandsen erstattede i første halvleg sin skadede anfører Jakob Glerup, og også Viborgs normalt optimistiske midtbanekriger var blottet for positive energier efter nederlaget.

- Skaderne er efterhånden så mange, at jeg overvejer om det er slut til sommer, konstaterede han ovenpå nederlaget, som fastholdt Viborg distanceret på næstsidstepladsen med seks point op til AGF på den rigtige side af nedrykningsstregen.

/ritzau/