Christian Andersen er blevet frataget det taktiske ansvar i FC Nordsjælland. Anføreren forklarer nu, at det var spillertruppens ønske, der blev efterkommet.

FC Nordsjællands anfører Jacob Rasmussen forklarer nu, at der ikke kun har været tale om en pludselig frisk indskydelse fra bestyrelsesformand Allan K. Pedersen eller fra trænerteamet, da superligaklubbens cheftræner Christian Andersen før weekenden blev frataget ansvaret for de taktiske oplæg til kampene.

Det var spillerne i førsteholdstruppen, der krævede Andersen fjernet fra taktiktavlen for at give plads til assistenttræner Allan Michaelsen.

- Vi spillere har i en tid ønsket lidt mere fokus på taktikken, og uden at genere Christian Andersen, så er Allan Michaelsen nok lige den tand bedre til det taktiske. Det gav vi udtryk for på et møde med Allan K. Pedersen, fortæller Jacob Rasmussen, som dog gerne vil nedtone dramatikken.

- Jeg synes ikke, der er så meget halløj i historien. Vi har haft en meget stor udskiftning i truppen over sommeren, og det kræver tilsyneladende lidt mere arbejde ved taktiktavlen, siger anføreren.

/ritzau/