Skorstensfejeren Jan Beblein er tilsyneladende både sadist og pædofil. Det betyder, ifølge en af landets førende eksperter, at han formentlig fik en seksuel tilfredsstillelse ved at se Sonja Emborg lide.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Derfor blev 10-årige Sonja Emborg næppe dræbt ved et uheld, som Jan Beblein ellers hævder overfor politiet.

»At han er sadist betyder jo, at han føler en seksuel tilfredsstillelse ved at se folk lide. Derfor mener jeg ikke, at han blot har dræbt Sonja Emborg ved et uheld,« forklarer chefpsykolog ved Odense Universitetshospital Jørn Beckmann, som er en af landets førende eksperter i at tegne psykologiske profiler af mordere.

Skorstensfejeren har ifølge B.T.'s kilder i S/M miljøet i Nordjylland været sadist i mange år. Han har blandt andet en profil på hjemmesiden scor.dk, hvor han sammen med konen søger andre par til S/M-sex.

På profilen beskriver Jan Beblein sig selv som sadisten i deres forhold. I følge Ålborg Politi er Jan Beblein samtidig stærkt pædofil, idet man har fundet adskilligt børnepornografisk materiale.

»At han er både sadist og pædofil tyder på, at sammenblandingen af det seksuelle og aggressive har været undervejs længe,« forklarer Jørn Beckmann. Han forklarer, at den type mordere ikke nødvendigvis har samleje med offeret, men simpelthen får udløsning ved at se offeret lide.

Ifølge B.T.'s oplysninger er politiet stadig ved at undersøge eventuelle sædrester fra soveværelset i Sonja Emborgs hus. Her skar politiet små firkanter ud af gulvtæppet, for via tekniske undersøgelser eventuelt at finde frem til, om der er tale om sædrester fra Jan Beblein.

Den 44-årige Jan Beblein fastholder stadig overfor politiet, at han ikke havde til hensigt at dræbe 10-årige Sonja Emborg, men at han kvalte hende i affekt.

Under afhøringen af Jan Beblein onsdag kom det frem, at han først har kvalt Sonja Emborg med hænderne, hvorefter han har viklet en engangskedeldragt om pigens hals.

Politiet fandt både engangskedeldragten og Sonja Emborgs nederdel og bluse i en container.

Ifølge politiet har Jan Beblein formentlig kvalt den 10-årige pige i fyrkælderen i familien Emborgs hus, hvorefter skorstensfejeren i sin firmabil har kørt hende ud til en spejderhytte få kilometer fra huset, hvor Sonja Emborgs lig blev fundet. boc