Gratisavisen Nyhedsavisen har overskredet Erhvervs- og Selskbasstyrelsens deadline for indlevering af årsregnskab og risikerer nu tvangsopløsning.

Mandag var sidste frist for indlevering af årsregnskab for 2007 til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen - og den deadline overholdt gratisavisen Nyhedsdavisen tilsyneladende ikke. Selskaber, der ikke overholder fristen, står til tvangsopløsning.

- Jeg kan ikke se, at vi har modtaget et regnskab fra Nyhedsavisen fra sidste år, siger kontorchef i styrelsen Lars Bunch.

Ifølge Lars Bunch er det normal praksis, at styrelsen tvangsopløser selskaber medio august. Indtil da sker der formentlig ikke noget, siger Lars Bunch. Han vil heller ikke helt udelukke, at Nyhedsavisens regnskab kan dukke op endnu.

- Der er rigtig mange selskaber, der afleverer på den sidste dag lige op til fristen udløber, så det er en lille chance for, at det er kommet ind meget sent i aftes og nu ligger i en bunke, så vi ikke har opdaget det endnu. Men det ser ikke umiddelbart sådan ud, siger Lars Bunch.

Det har tidligere været fremme, at Nyhedsavisens bestyrelsesmedlemmer Svenn Dam, Lars Lindstrøm, Herman Haraldsson og Jimmy Maymann trækker sig, hvis der ikke afleveres et pletfrit regnskab til tiden.

/ritzau/