Helena Christensen er vant til at spille mange roller i flotte modeserier. Og det sker i dag enten foran eller bagved kameraet. For Vero Moda står hun foran kameraet og stråler i sej 80'er stil.

Model, mor og fotograf, Helena Christensen får tid til det hele. Men der er ingen tvivl om, at hun sætter familielivet meget højt sammen med kæresten, den amerikanske skuespiller Norman Reedus og sønnen Mingus.

Men heldigvis får vi i modeverdenen en hel del serier, som hun har været med til at sætte sit fingeraftryk på, enten som model eller fotograf.

I dag er hun model for Vero Moda, og vi er mange, som krydser fingre for, at det samarbejde fortsætter.

Endnu kan det ikke bekræftes. Men at hun er topmodellen i Bestsellerhusets Vero Modas forårskollektion er ganske vist.

Og hun spiller en overbevisende rolle, som 80'er model i gennemført retro look fra tiden med sejt tilbehør af solbriller, tasker, bælter og tørklæder. De mørke farver er overbevisende, ligesom brun får kronede dage i forårsflirt med hud-, creme og pudderfarverne.

De sorte og hvide sammensætninger er flottere end nogensinde, og den mode er allerede set på gaden af modens piger. Velsiddende slacks og enkle skjorter passer godt sammen, og med en smart jakke i enkelt design, er helheden dømt moderigtig.

Der findes også en del skønne farver i det nye forår fra Vero Moda. I det aktive temae Ramschackle, the American tale, findes et væld af pastelfarver, som bruges i toppe og kjoler til basisprogrammet med bukser skjorter og poloer i mørke farver.

Temaet er aktivt og sporty.

Det sensuelle og psykedeliske tema hedder Vibrant, som er en hyldest til bohemelivet i Caribien.

Stærke farver omsættes i figursyede kjoler, toppe og nederdele med print.

Trenchcoaten, som vi alle elsker og husker fra Humphrey Bogart, er med i temaet Vision, her findes også trekvartlange jakker og skjorter, som ofte har blå og grønne changerende farver i blankt eller transparent materiale.

Den elegante ørkenstil med et væld af brændte farver og de mange brune nuancer hedder Ancient, de foretrukne materialer her er læder og bomuld.

Forårstøjet er i Vero Moda butikkerne nu. Rundt i landet findes 50 Vero Moda butikker, men kollektionen findes også i Bestsellers butikkerene og rundt i landets modebutikker.