Silkeborg-Voel var bagud i det meste af kampen mod Team Esbjerg, men Trine Troelsen sørgede for uafgjort.

Silkeborg. Håndbolddamerne fra Silkeborg-Voel nappede til sidst det ene point i onsdagens opgør mod Team Esbjerg i landets bedste håndboldrække.

Med en scoring 34 sekunder før tid sikrede profilen Trine Troelsen værterne 22-22 på hjemmebanen i Silkeborg.

Der var ellers ikke meget, der tydede på, at hjemmeholdet skulle have point mod sidste sæsons sølvvindere fra Esbjerg, der var foran med to-tre mål i størstedelen af anden halvleg efter en pauseføring på 13-11.

Esbjerg-stjernen Estavana Polman fik en sidste chance for at sikre gæsterne sejren, da Esbjerg fik kampens sidste angreb, men hollænderen skød forbi mål.

Pointdelingen betyder, at de to hold står noteret for tre point efter to spillerunder.

Også Randers HK og Nykøbing Falster Håndbold tog sig hver et point, da de to klubber spillede 28-28 i Randers.

I Odense fik cheftræner Jan Pytlick sin første sejr efter sin tilbagevenden til dansk håndbold, da fynboerne på hjemmebane slog Skanderborg med 26-22.

Ligaen toppes af København, FC Midtjylland og Viborg HK, der alle har hentet fire point.

København slog onsdag TTH Holstebro med 28-22, mens Viborg bankede SK Aarhus med 29-21. De forsvarende mestre fra FCM slog tirsdag Ringkøbing.