GOG må vinke farvel til semifinalerne, da Bjerringbro-Silkeborg sikrede en snæver 24-23-sejr lørdag over fynboerne.

GOG var tvunget til sejr, hvis fynboerne skulle holde liv i drømmen om en plads i semifinalen. De resterende tre kampe i slutspillet skulle vindes, men det krævede også, at konkurrenterne Aalborg taber deres sidste tre kampe. En overordentlig svær mission, GOG var kommet på efter en dårlig start på slutpillet, der kun havde kastet ét enkelt point af sig i tre kampe.

Bjerringbro-Silkeborg Voel er allerede kvalificeret til semifinalen og havde derfor ikke det helt store på spil i opgøret, men det var gæsterne i Gudme-hallerne, der gik til pausen foran 14-13. Midtjyderne havde generelt svært ved at få hægtet de flittigt fightende fynboer af.

De to hold fulgtes ad hele kampen igennem, men ti minutter før tid fik GOG alle tiders mulighed for at stikke af. Foran 20-19 og med en mand i overtal brændte hjemmeholdet en friløber. GOG kom igen, holdt stand i forsvaret og kunne kort efter bringe sig foran med to.

Men med fem minutter igen fik Bjerringbro-Silkeborg arbejdet sig tilbage til 22-22 og overtog styringen til slut. Det hele endte med en 24-23-sejr til de jyske gæster.

Nederlaget for GOG betyder dermed et farvel til semifinaledrømmen. Resultatet betyder desuden også, at Aalborg går videre til semifinalerne sammen med Bjeringbro-Silkeborg.