I en voldsomt underholdende fodboldkamp spiller Manchester United og Liverpool uafgjort 2-2 i Premier League.

Guldbejleren misbrugte et væld af chancer mod Manchester United og måtte nøjes med 2-2.

Hvis Liverpool ikke ender som engelsk mester efter denne sæson, vil søndagens møde mod Manchester United formentlig forfølge spillerne et godt stykke ind i sommeren.

Trods et stort overtag i spil og chancer måtte Liverpool nemlig nøjes med 2-2 på Old Trafford, hvor publikum begejstret kunne se ærkerivalen tabe et skridt i den tætte topstrid i Premier League.

Det kunne endda være gået helt galt for gæsterne, der var på vej mod et nederlag, inden Mohamed Salah udlignede på straffespark seks minutter før tid.

Liverpool dominerede specielt før pausen totalt og kunne kun takke sig selv for, at man ikke førte mere end 1-0 ved halvtid.

Trods en syndflod af hele og halve chancer formåede kun Luis Diaz at passere Andre Onana i Manchester Uniteds mål.

Midt i første halvleg forlængede Darwin Nunez et hjørnespark videre til colombianeren, der bragte sit hold i spidsen.

Det ensidige kampbillede kan bedst illustreres ved, at Liverpool havde haft 18 scoringsforsøg, da Manchester United fik sit første. Til gengæld slog hjemmeholdet til i første hug.

Helt upresset sendte Liverpool-stopperen Jarell Quansah bolden lige i fødderne på Bruno Fernandes, der udnyttede at keeper Caoimhin Kelleher stod langt ude af sit mål og udlignede fra en position tæt på midtercirklen.

Liverpool forsøgte at rette op på fejlen og belejrede igen United-feltet. Men udligningen havde tændt op under hjemmeholdet, og midt i anden halvleg ramlede det for guldbejleren.

Unge Kobbie Mainoo snurrede rundt i straffesparksfeltet og sendte bolden utageligt op i fjerneste målhjørne til 2-1.

Bedst som det lignede den helt store nedtur for Liverpool, var det dog Uniteds tur til at uddele en livline.

Aaron Wan-Bissaka nedlagde Harvey Elliot med en klodset tackling i feltet, og Mohamed Salah tog hævn for flere afbrændere ved at udligne fra 11-meterpletten.

Pointtabet betyder, at Liverpool slutter weekenden på andenpladsen i Premier League med 71 point. Arsenal fører med samme pointtal, men bedre målscore. Manchester City er et point efter.