I det 92. minut sikrede Marcus Rashford en 1-0-sejr til Manchester United, der var på besøg i Hull.

Hull. Det lignede i lang tid sæsonens første pointtab for Manchester United, der dog i sidste øjeblik hentede en smal sejr i Premier League mod oprykkerne fra Hull.

Den unge angriber Marcus Rashford sikrede United en 1-0-sejr på et mål i det 92. minut.

Dermed stryger Manchester United til tops i Premier League og ligger side om side med Chelsea med tre sejre ud af tre mulige.

I Uniteds to første opgør blev det til sejre over Bournemouth og Southampton.

Oprykkerne fra Hull havde også fået en imponerende start på sæsonen med sejre i de to første kampe. Men lørdag måtte oprykkerne altså lide sæsonens første nederlag.

Det var gæsterne fra Manchester, der indledningsvist dominerede kampen, og de røde djævle var flere gange tæt på at komme på tavlen i første halvleg.

Forsøg fra Wayne Rooney og Zlatan Ibrahimovic var ved at sende Manchester United i front, men stillingen var 0-0, da dommer Jon Moss blæste til pause.

Umiddelbart efter pausen så det bedre ud for Hull, der i flere perioder holdt godt på bolden. Det førte dog ikke til nogen større chancer, og stille og roligt begyndte der igen at stå Manchester United på begivenhederne.

Efter godt en times spil var United-topscorer Ibrahimovic tæt på sin fjerde ligascoring, da han fra kanten af feltet fyrede en flad afslutning afsted langs det regnvåde græs. Bolden blev dog snittet tæt forbi stolpen.

Efter 74 minutters spil var Hull tæt på en overraskende føring, da en afslutning fra midtbanespilleren Tom Huddlestone blev rettet af og røg snert forbi kassen.

Uniteds unge angriber Marcus Rashford blev skiftet ind i anden halvleg, og han var tæt på at bringe gæsterne på sejrskurs med ti minutter tilbage af opgøret. Hull-keeper Eldin Jakupovic diskede dog op mod en forrygende redning i målet.

Mod slutningen af kampen lagde United et tungt pres mod Hull-målet, og i overtiden kom så den forløsende scoring, da indskiftede Marcus Rashford blev spillet fri af Wayne Rooney og kunne sende bolden i kassen til en smal sejr.