KØB PLUS!

Laudrup: Vores bedste præstation

Michael Laudrup hyldede sit Swansea-hold efter sejren i Newcastle.

Michael Laudrups Swansea City leverede en kraftpræstation, da det lykkedes at tage alle tre point på St. James' Park i Newcastle takket være en sejr på 2-1.

- Jeg mener, at det var vores bedste præstation på udebane i denne sæson - inklusive vores 5-0 sejr over Queens Park Rangers i sæsonpremieren og inklusive vores sejr over Liverpool på Anfield i Capital One Cup, sagde Michael Laudrup efter sejren ifølge South Wales Echo.

- At komme til et sted som Newcastle, som trængte til en sejr efter at have tabt i sidste uge, og så spille sådan, er klasse af holdet, lød rosen fra den danske manager.

- Vi vidste, at Newcastle var desperate efter en sejr, fordi de gerne vil højere op i tabellen. Men vi spillede superbt. Vi scorede to mål, men vi havde måske otte chancer, sagde Michael Laudrup.

- Den eneste skuffelse var, at de reducerede til sidst, men det kan jeg trods alt godt leve med, sagde Swansea-manageren, der kunne se sit hold overhale netop Newcastle United, således at Swansea City nu er nummer ti i Premier League.

Læs også: