Ekspert: Det her er Laudrups svendestykke

Triumfen i Capital One Cup-finalen er Michael Laudrups svendestykke. Det mener 6'erens fodboldekspert Mikkel Bischoff.

Michael Laudrups Swansea City vandt søndag Capital One Cup-finalen over Bradford City med 5-0, og waliserne er dermed klar til næste sæsons Europa League.

- Det her er Michael Laudrups svendestykke. Han har lavet en masse rugbrødsarbejde i Swansea og forbedret holdet på stort set alle parametre i forhold til sidste sæson. Men det, han har lavet med Swansea i Capital One Cup, er en rigtig god præstation. Swansea er en relativt lille klub, og det er stort at vinde pokalen med dem. Især var det rigtigt godt at besejre Chelsea over to kampe, siger 6'erens fodboldekspert, Mikkel Bischoff, til sporten.dk

- .Selvfølgelig åbner denne her pokaltriumf nogle døre for Laudrup, især set i lyset af, at der er nogle af de helt store klubber som Manchester City og Real Madrid, der tilsyneladende vil skifte manager til sommer, siger Mikkel Bischoff, der selv har en fortid som spiller i bl.a. Manchester City.

-  Laudrups navn kan næsten ikke blive mere hot, end det er nu, hvor han har ført Swansea frem til at vinde Capital One Cup og meget vel kan slutte som nummer 7-8 i Premier League i denne sæson. Det er meget sandsynligt, at flere af hans bedste spillere bliver solgt til sommer, og så skal han i gang med at bygge noget nyt op. Han har fået det maksimale ud af den nuværende materiale, mener Mikkel Bischoff.

- .Spørgsmålet er så, om han vil til en storklub, eller om han har det for godt,dér, hvor han er nu. Han har selv været ude at sige, at han ikke er interesseret i det cirkus, der følger med i den slags klubber, hvor man kan vinde en nok så mange kampe og alligevel ende med at blive fyret. 

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08