Chris Froome og co. var en anelse hurtigere end Movistar, mens Magnus Corts hold blev nummer tre.

P. N. Castrelo de Miño. Det blev til en meget kneben sejr for Sky-holdet, da 1. etape af cykelløbet Vuelta a España blev kørt lørdag.

Chris Froome og co. vandt holdtidskørslen på 27,8 kilometer foran Movistar-holdet, der tæller stjerneryttere som spanske Alejandro Valverde og colombianeren Nairo Quintana.

Begge hold klokkede ind i tiden 30 minutter og 37 sekunder, men Sky var altså en anelse hurtigere.

Eftersom briten Peter Kennaugh kørte først over målstregen for Sky, bliver han iført Vueltaens røde førertrøje.

Orica-Bikeexchange med danske Magnus Cort på holdet blev nummer tre. Holdet var seks sekunder efter Sky.

Tinkoff-holdet med den tredobbelte Vuelta-vinder Alberto Contador sluttede som nummer otte med et minus på 52 sekunder.

Sidste års vinder af Vueltaen, Fabio Aru, stiller ikke til start i år, da den italienske Astana-rytter havde en topplacering ved Tour de France som sin førsteprioritet i år.

Heller ikke 2010-vinderen af Vueltaen, italienske Vincenzo Nibali, er med i år for Astana.

Netop Astana fik en meget skidt indledning på holdtidskørslen, da holdets kaptajn, Miguel Angel Lopez, fik problemer med sin kæde, så holdet måtte vente på colombianeren.

Det kostede en del tid, og Astana måtte nøjes med en tiendeplads, 58 sekunder efter Sky.

Søndag skal rytterne ud på en flad etape.