KØB PLUS!

Kessler: Aner ikke hvor jeg har ham

Så er Mikkel Kessler vejet ind til kampen mod Brian Magee. Og den danske bokser er i form, faktisk har han aldrig følt sig bedre

I et shoppingcenter i Herning smed Mikkel Kessler næste alt sit tøj fredag eftermiddag klokken 15.00. Supermellemvægterne stillede sig op på vægten og fik dommen, 'du er klar'.

- Jeg er på toppen. Jeg er bedre end den gamle Kessler, kun bedre. Jeg gider ikke gå den anden vej, siger den danske bokser.

Mikkel Kessler var første mand på podiet, og deroppe lod lørdagens modstander Brian Magee ham stod lidt og hænge. For først efter noget tid dukkede Magee op for at gå på podiet. En af den slags små episoder der udefra kunne ligne en lille provokation.

- Det tror jeg ikke, der var intet psykisk spil, og jeg tænker jeg slet ikke over det, jeg tænker bare, at jeg skal række bæltet i vejret.

I snakkede slet ikke sammen deroppe på podiet. Kan du fornemme, hvor du har ham henne rent mentalt?

- Jeg aner ikke, hvor jeg har ham henne. Jeg ved bare, at jeg har trænet så hårdt, at jeg er forberedt på alt. Jeg siger altid, at dem der ikke taler, de er de værste. Så ved man ingenting. Men jeg ved, at det først er, når gong-gongen lyder, at jeg får den sande Magee at se, siger Mikkel Kessler.

Det forventes, at der møder godt 12.000 tilskuere lørdag aften til kampen mellem Kessler og Magee. Sidstnævnte har godt 50 fans med sig, men det bliver sandsynligvis svært at høre dem. Men pudsigt nok er Mikkel Kessler udfordreren, selvom han er på hjemmebane.

- Det minder en om, at jeg har været væk fra sporten i noget tid. Nu er jeg ovenpå, og jeg skal ud og bevise, at jeg stadigvæk har, hvad der skal til, siger Mikkel Kessler.