KØB PLUS!

Superspil fra det portugisiske

Olhanense er uden træner og må hente juniorspillere op for at kunne stille hold i liga cup-kampen i aften. Det bør Moreirense udnytte til sejr.

Det er et særdeles attraktivt odds, man får på Moreirense i denne liga cup-kamp. Det er sidste runde i gruppespillet, og her står det klart, at Olhanense er ude af turneringen, mens Moreirense fortsat kan gå videre med en sejr.

Alene på motivationen burde det være et godt spil, men det bliver endnu bedre, når man kigger på Olhanenses problemer op til kampen. Babanco, David Silva og Djaniny er afsted til de afrikanske mesterskaber, mens Ivanildo, Fernando Alexandre, Maurício, Luís Filipe og Abdi alle er skadede. Med Rui Duarte og Vasco Fernandes i karantæne, står man med blot 11 friske spillere til kampen, hvoraf to af dem er målmænd, og derfor må man hente fire spillere op fra juniorholdet bare for at kunne stille hold til opgøret.

Dertil kommer så, at man heller ikke har nogen træner, idet Sergio Conceicao i går forlod klubben for at tage til ungarske Videoton, så det er næppe nogen tilsnigelse at sige, at alt ikke går som planlagt i Olhanense for tiden.

Moreirense har ikke haft nogen stor sæson i ligaen, hvor man ligger sidst, men har gjort det hæderligt i liga cup, og førte faktisk indtil overtiden mod Benfica til trods for, at Benfica kom i tæt på stærkeste opstilling til den kamp. Modsat Olhanense, så kan man komme med hvad der minder om stærkest mulige trup, da de skal spille deres chance for at nå semifinalerne i turneringen. Det bør give et superspil på Moreirense.

Olhanense - Moreirense 2
Odds 3,00 hos PartyBets
Spilstop onsdag 9/1 klokken 20:45
KARAKTER: 3/6.

Alle spil på sporten.dk vurderes efter, hvor stor værdi spillet formodes at indeholde - jo højere karakter, jo mere værdi. I regnskabet opdateres der efter følgende beløb:

KARAKTER: 1/6 = 100 kroner
KARAKTER: 2/6 = 200 kroner
KARAKTER: 3/6 = 300 kroner
KARAKTER: 4/6 = 400 kroner
KARAKTER: 5/6 = 500 kroner
KARAKTER: 6/6 = 1.000 kroner