Nick og Diana løb i går med titlerne miss og mr. Paradise og delte ligeligt den halve million.

Nick og Diana bestod i aftes den nervepirrende troskabsprøve i årets udgave af Paradise Hotel. Deres tætte venskab vægtede højere end posen med den halve million, som de valgte at dele lige over.

25-årige Nick Zitouni overvejede at løbe med alle pengene, hvis muligheden bød sig, men til sidst kunne han ikke svigte sin partner.

- Jeg kom med den indstilling, at det bare var et spil, og at jeg ville tage røven på alle. Så det var lidt held i uheld at jeg stod med Diana til sidst, for hende blev jeg jo rigtig glad for derinde som en ven, siger Nick.

Heller ikke Diana kunne svigte Nick på grund af deres tætte forhold. - Jeg kunne ikke gøre det mod ham. Jeg vidste hvor meget det betød for ham at vinde, siger 22-årige Diana Jeanett Nielsen.

Diana har været med fra spillets start, mens Nick kom ind på hotellet i anden uge. Særligt i den sidste halvdel af spillet har de to udviklet et tæt venskabeligt bånd, der ind imellem har været sat på prøve, men som altså viste sig at holde hele vejen. Men vinderparret har hverken kysset eller dyrket sex under hotelopholdet.

Det andet finalepar var Jacob og Karina, men juryen bestående af syv udstemte deltagere valgte paradise-kæresterne fra.

Nick har været en snu taktikker gennem hele spillet og var blandt andet med til at smide Jacob ud. Sådan overlevede han den første tid på hotellet. Diana fik en svær start på Paradise, da en af hendes ekskærester, Lasse, var med i startcastet. Han havde været hende utro hjemme i Danmark. Diana har også været på solo et par gange, men efter hun fandt sammen med Mads Gleager, har hun haft en partner hele tiden. Hun blev partner med Nick kort før finaleugen, da Mads Gleager blev smidt ud.

Begge vindere er meget glade og stolte. - Jeg er så stolt. Da jeg stod der, var titlen vigtigere end pengene. Jeg er ekstremt konkurrencemenneske, så det var virkelig vigtigt for mig at vinde – især over min ærkerival, Jacob.

Titlen som miss Paradise Hotel betyder også meget for Diana. - Jeg er meget stolt. Det havde jeg sket ikke turde tro eller håbe på. Den skulle lige ind og vende. Jeg var sådan helt wow, siger en glad Diana.