Fem personer har nu mistet livet i et flystyrt i Moskva.
Fem personer har nu mistet livet i et flystyrt i Moskva. Foto: ALEXANDER USOLTSEV
Fem personer meldes nu dræbt under flyulykken i Moskva, hvor et passagerfly blev splittet i tre stykker, da det gled af landingsbanen og endte på en motorvej.

Det skriver RussiaToday.com.

Ulykken fandt sted lørdag eftermiddag i Vnukovo-lufthavnen uden for Moskva. Kun otte personer var ombord på flyet, et Tupolev Tu-204, der har plads til op til 210 passagerer. De otte personer er alle besætningsmedlemmer, og lørdag meddelte de russiske myndigheder, at fire af personer mistede livet i ulykken, mens de resterende fire var i kritisk tilstand. Men nu melder RussiaToday.com, at dødstallet er steget til fem personer, efter et kvindeligt besætningsmedlem søndag er død af sine kvæstelser.

Flyet, der er fra selskabet Red Wings, havde været i Tjekkiet og skulle lande i Moskva. Men under landingen gled flyet af landingsbanen og ramte en motorvej uden for lufthavnsområdet. Flere amatørvideoer viser, at det var meget dramatisk, da flyet ramte motorvejen. Flere biler måtte køre i slalom uden om flyvende vragdele og bagage.

- Efter en hård landing blev flyet splittet i tre dele, siger en talskvinde for lufthavnen, Yelena Krylova, ifølge Reuters i et TV-interview.

Det er endnu uvist, hvad der var skyld i flystyrtet. Men ifølge RussiaToday er det angiveligt en pilotfejl, men myndighederne er i gang med en større undersøgelse, ligesom flyets to sorte bokse er ved at blive undersøgt.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.