Foto: Angela Crickmore / Facebook

Hendes mand syntes, hun var smuk. Selv havde hun heller ikke noget imod, hvordan hun så ud. Men hun havde problemer med at gå, og til sidst fandt hun inspirationen til at tabe sig. Det endte med at koste hende ægteskabet.

I sine yngre dage havde 36-årige Angela Crickmore fra London været naturligt tynd. Men da hun kom op i 20'erne, begyndte hun stille og roligt at tage på. Når hun kom hjem fra arbejde, lavede hun mad og satte sig foran fjernsynet. Der blev hun siddende, til hun skulle i seng.

Over tid forvandlede hendes slanke figur sig. Til sidst vejede den lille kvinde på 155 centimeter omkring 83 kilo.

Selv var hun glad, fortæller hun til Daily Mail.

»Jeg følte mig smuk. Min mand syntes, jeg var smuk. Men pres udefra fra venner og familie fik mig til at føle mig meget selvbevidst,« siger Angela Crickmore, der har lagt billeder af, hvordan hun så ud på sin Facebookside, hvor man kan følge hendes hverdag.

Artiklen fortsætter under billedet.

sadsssss

'Hvis hun kan, kan jeg også'

Da hun for fire år siden fik besøg af en ven, der lige havde tabt sig 10 kilo, følte hun sig dog pludselig inspireret til også at tabe sig.

'Hvis hun kan, så kan jeg også,' tænkte hun.

Hun søgte på slankekure på internettet, og fandt en kur, hvor man taber vægt ved at spise hver tredje time. I begyndelsen var hun skeptisk. Hvordan skulle det hjælpe noget at spise oftere, end hun allerede gjorde? Men portionerne var mindre. Og sundere. Ofte bestod måltiderne af fedtfattigt kød, søde kartofler, avokado og nødder.

Hurtigt efter begyndte vægten at falde. Motion blev derfor næste skridt.

Fie

Gik ture, mens manden ventede i bilen

Hun følte sig for 'stor og skamfuld' til at melde sig ind i et fitnesscenter, så i stedet begyndte hun at gå ture i den lokale park. Hendes mand kørte hende dertil, og mens hun gik ture, ventede han på hende i bilen.

»Jeg ville gerne løbe, men fordi jeg var så fed, var jeg nødt til at gå først. Jeg gik hver dag, i regn og slud, i omkring en time, og så begyndte jeg at løbe, efterhånden som jeg blev lettere,« siger Angela Crickmore, der er mor til en dreng, til DailyMail.

Efter otte måneder meldte hun sig ind i et fitnesscenter.

Samtidig begyndte hendes livsstil at ændre sig. Men ikke hendes mands. Hvor hun gerne ville gå ture, spise sundere, møde nye mennesker og ikke længere se fjernsyn, blev hendes mand ved med at gøre, som han altid havde gjort.

Artiklen fortsætter under billedet.

Skabte en kløft mellem dem

Langsomt begyndte revnerne at vise sig i deres ægteskab.

Angela Crickmore tror, det var hendes nye, sundere livsstil, der skabte en kløft mellem dem, da de havde forskellige prioriteter. Efter ni års ægteskab besluttede de sig for at lade sig skille.

Nu håber Angela Crickmore, der har uddannet sig inden for ernæring og er begyndt på bodybuilding, at hun med sin historie kan inspirere andre. For hun fortryder ikke sine valg, der har gjort hende 30 kilo lettere, selvom hun nu er single.

»Jeg vil gerne hjælpe folk,« siger hun.

pix

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.