Arbejdet med at finde og identificere de 150 døde efter tirsdagens tragiske flystyrt i de franske alper kører fortsat på højtryk i Seyne-Les-Alpes i det sydlige Frankrig.

Ifølge det tyske medie, Bild, er man søndag nået op på at have fundet DNA-materiale fra 78 af de 150 omkomne.

Tirsdag styrtede den 27-årige andenpilot Andreas Lubitz med vilje et Airbus A320-fly fra selskabet Germanwings direkte ind i en bjergvæg i de franske alper. Flyet var på vej fra Barcelona til Düsseldorf, og 144 passagerer, fem besætningsmedlemmer og Andreas Lubitz blev dræbt på stedet.

Retsmedicinerne kæmper konstant kamp mod uret i bjergene, for senest den 8. april skal alle lig være identificeret. Ellers vil de afdødes kropsdele være så nedbrudt, at retsmedicinerne ikke kan påvise en sandsynlig DNA-profil på dem.

Arbejdet foregår i en radius af 3-400 meter omkring nedstyrtningsstedet.15 hold af to mennesker - En redder og en retsmediciner - arbejder ifølge Bild på stedet hver dag mellem 9 og 17.

Samtidig bevogter fire politistyrker konstant området, der er svært fremkommeligt. Reddere og retsmedicinere bliver fragtet til og fra ulykkesstedet i helikoptere, der flyver omkring 60 ture om dagen mellem ulykkesstedet og den nærliggende by, Seynes.

Ved afgangsstedet i Seynes står psykologer klar til at yde krisehjælp til de mere end 500 personer, der arbejder på stedet.

Hidtil har ingen ifølge Bild nægtet at flyve tilbage til bjergene.

Aktionen er en særdeles vanskelig opgave for de involverede. Ingen lig er intakte, og de fleste kropsdele er angiveligt på størrelse med et frimærke. Den største kropsdel, retsmedicinerne har fundet, er ifølge Bild på størrelse med en kuffert.

Alle kropsdele bliver - uanset størrelse - fragtet med helikopter til videre obduktion i Seynes. Her arbejder et team på mere end 50 specialister for at identificere de omkomne.