Det vakte opsigt hos mange tv-seere, da kameraerne torsdag aften filmede tilskuerrækkerne til FC Midtjyllands guldbrag mod FC København i Herning.

For blandt de 4.097 tilskuere sad flere kendisser, deriblandt skuespiller Nikolaj Lie Kaas iført en bøllehue i selskab med Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen.

Men for at gøre det hele endnu mere opsigtsvækkende, så ledte torsdagens billeder tankerne tilbage på en filmscene fra 2002.

For i den danske actionkomedie 'Gamle mænd i nye biler' – med blandt andre Nikolaj Lie Kaas, Thomas Villum Jensen og Kim Bodnia på rollelisten – interesserer Lie Kaas sig også for fodbold i rollen som kokken Martin.

Nikolaj Lie Kaas og Anders Holch Povlsen under kampen på MCH Arena i Herning.
Nikolaj Lie Kaas og Anders Holch Povlsen under kampen på MCH Arena i Herning. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

I en klassisk scene fra filmen sidder filmens hovedpersoner nemlig på et tidspunkt og ser en fodboldkamp på tv, som de har oddset på – og kampen er sjovt nok et opgør mellem FC Midtjylland og FC København.

Scenen fra filmen kan ses her.

I filmen holder Nikolaj Lie Kaas og de øvrige hovedpersoner med FC Midtjylland, hvilket skuespilleren muligvis også gjorde under torsdagens kamp, hvor han sad på VIP-tribunen sammen med sin nære ven og FCM-sponsor Anders Holch Povlsen.

På Twitter er koblingen mellem torsdagens syn og den 18 år gamle film også blevet spottet, hvor en bruger nu fastslår, at 'ringen er sluttet'.

Kampen endte i øvrigt 3-1 til FC Midtjylland.

Dermed har klubben fra Herning allerede sikret sig klubbens tredje mesterskab med fire kampe tilbage af mesterskabsspillet.