Erik Rasmussen hyldes af FC Midtjylland for sine fire år i klubben. Det sker på specieldesignede t-shirts med klassiske Erik Rasmussen citater.

Erik Rasmussen har om nogen været manden, der har bragt FC Midtjylland op i toppen af dansk fodbold. Men til sommer det slut. Erik Rasmussen har som bekendt valgt at tage et sabbatår fra fodbolden.

Alligevel vælger FC Midtjylland at ære deres afgående træner.

- Der er en række personer, man kan takke for FC Midtjyllands nuværende position. Erik Rasmussen er en af dem. Klubben tog en chance, da man hyrede det ubeskrevne blad Rasmussen tilbage i 2004. I dag ville ingen have undværet hans sans for smuk fodbold, menneskelige kvaliteter og ikke mindst glimtet i øjet. Det er det glimt, vi præsenterer på trøjerne, forklarer FC Midtjyllands PR-chef Torben Kølbæk.

Trøjerne som der refereres til, er t-shirts med et billede af Erik Rasmussen, samt et citat fra træneren.

- Det har hele tiden karakteriseret Erik, at han havde evnen til at grine af sig selv, uanset hvor tungt presset så var. Han elsker at diskutere og udfordre andre på ord. Desuden lærte vi ham at kende som en stor livsnyder. Det afspejles alt sammen i citaterne, siger Torben Kølbæk.