Talte om sin afdøde far

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neils bryllupsfest i nat var ikke tilgængelig for pressen. Derfor er det sparsomt med detaljer fra gommens tale til bruden, men få detaljer er dog sluppet ud. 

Da Kronprinsesse Victorias mand Daniel for nogle år siden vandt svenskernes hjerter med en smuk tale til sin brud, sagde han blandt andet:

- Victoria, størst af alt er kærligheden. Jeg elsker dig.

werSamme mulighed for at opleve gommens tale havde svenskerne - og resten af verden ikke ved dette bryllup. Men der er alligevel sluppet få detaljer fra talen ud.

Chriss O'Neill har i nat holdt en flot tale for sin brud, der er gået direkte i hjertet på alle gæsterne. Det skriver Expressen.se.

- Chris leverede en tale, som fik alle til at begynde at græde, skriver golfstjernen Jesper Parnevik, der var blandt gæsterne, på sin Twitter.

Svensk bryllup

Chris har i talen blandt andet snakket om sin kærlighed til sin afdøde far, og her har han sagt, at hans far ville have elsket Madeleine lige så højt som Chris gør nu.Og det var altså medvirkende til at mange af gæsterne blev rørt til tårer.

- Chris holdt en fantastisk fin tale til Madeleine, hvor han fortalte hvor meget han elsker hende, siger en ven af kongehuset til Expressen.