Lyt til artiklen

Der er tørre tæsk til bikeren, når han i morgen toner frem på skærmen i det første afsnit af "Biker-Jens i Østen".

Frivillige tæsk, vel at mærke. Som en del af træningen på en Thai bokseskole, hvor han blev indskrevet i starten af sin TV-rejse Thailand rundt.

"Jeg har gået en uge på en Thai-bokseskole. Jeg havde regnet med at jeg skulle gå og slappe af, men jeg blev sat til at træne sammen med dem. De er altså nogle hårde nysere. Så jo, jeg har fået en del bank. Jeg er rød og blå over hele kroppen. Den ene morgen løb vi otte kilometer opad et bjerg. Mine ben var fuldstændig smadrede - så var der fire timers træning igen om aftenen. Jeg skulle sparre med lederen på stedet om aftenen - og sparke ham i maven. Mine ben var så tunge, at jeg kom til at sparke ham i skridtet. Det var ikke så godt. Han lå og vred sig på gulvet," siger Jens Romundstad til B.T.

Han har i øvrigt måtte æde sine ord om aldrig at spise ris igen efter Robinson Ekspeditionen - "det er nudler og ris hver dag. Men det værste, jeg har oplevet hernede, er trafikken. Jeg har de Thailandske myndigheder mistænkt for at uddele deres kørekort til folk, der har en intelligenskvotient som en våd brosten. De kører simpelthen som død og helvede. Et par fulde københavnske taxachauffører og et par af de værste venner ude fra motorcykelklubben på Amager vil blegne ved siden af det her. Om det er buschauffører, taxachauffører, cyklister eller lastbilschauffører. De kører som om, de har bind for øjnene," fortæller Jens Romundstad, som ovenikøbet selv kom til at trafikdræbe en af landets utallige herreløse hund på sin turne i det nordlige Thailand.

"Den vadede lige ud foran mig. Det var den eller mig. Men jeg må indrømme, at jeg ikke havde det specielt godt bagefter. Lyden af en hund, der bliver kørt over, er ikke specielt rar," siger Biker-Jens.

Som en fed understregning af det med trafikken lyder der en voldsom larm og en del heftige eder i mobiltelefonen fra Bangkok. En bilist er tæt på at køre Jens ned - på fortovet.

Jens og hans kæreste Karen Kastholm rejste til Thailand lige efter nytår. Et par uger senere startede optagelserne i det nordlige Thailand, og nu er Bikeren kommet til Bangkok.

"Thailand er et eventyrland. Det en anden kultur, og en anden type mennesker lidt mere pudsigt og sjovt måske. Jeg forstår ikke, hvad de siger. Selvfølgelig kan man klare sig med fagter, men det med at komme helt tæt på lokalbefolkningen må jeg vist overlade til Puk Elgaard. Den sjoveste forskel på USA og Thailand, er at alle i USA er fuldstændig vilde efter at komme på skærmen i USA. Der kan de finde på at springe ind foran kameraet og råbe, jeg klipper selv min farfar. Hernede går folk i en stor bue udenom os. De er meget beskedne," siger Biker-Jens.

Første afsnit af "Biker-Jens i Østen" på TvDanmark 1 i morgen kl. 21.35.