Sangstjernen Elton John er ramt af en personlig tragedie.

Mandag fortæller han på Instagram, at han har mistet sin mor, Sheila Farebrother, og det bare få måneder efter, at den engelske sanger, sangskriver og pianist var kommet på talefod med hende efter mange års tavshed mellem de to.

‘Jeg er så ked af, at min mor her til morgen er gået bort. Jeg så hende så sent som i mandags, og jeg er i chok. Rejs sikkert, mor. Tak for alt. Jeg vil savne dig så meget. Kærligst, Elton,’ skriver han på Instagram.

Elton Johns forhold til sin mor var ikke altid godt. Ifølge Daily Mail skyldtes kontroverserne mellem popstjernen og Sheila Farebrother, at Elton John krævede af sin mor, at hun afbrød kontakt til to af stjernens nærmeste medarbejdere, efter at Elton John var blevet uvenner med dem. Der var tale om Bob Halley, der gik fra at være chauffør til at være Elton John personlige assistent, og manageren John Reid. Sheila Farebrother nægtede dog at kappe alle bånd til de mangeårige ansatte i sønnens stab, og derfor kom mor og søn på kant med hinanden.

Forholdet blev dog forsøgt repareret, da Elton John sendte hvide orkideer til Sheila Farebrothers 90-års fødselsdag. Efterfølgende arbejdede mor og søn på forholdet til hinanden, og det førte i maj til, at Elton John skrev en glad besked på Twitter på den amerikanske dato for ‘mors dag':

‘Så glad for, at vi har fået kontakt til hinanden igen. Kærligst, Elton.'